KüldetésA kollegén és a bőr


25 éves kor felé a test kollagén termelődése kezd lecsökkenni, és ez látható tüneteket produkál a bőrön. Ez a folyamat egyre csak lassul, míg akár az 50. és 60. életkorra szinte teljesen le is állhat. Különféle tanulmányok bizonyították, hogy a kollagén normális termelődése évente 1% -kal csökken. Így az 50. életkorra az ember elveszti a teste kollagén termelés képességének minimum 15%-át. Az életmód befolyásolja, hogy az évi 1%-os csökkenés több lesz-e.

A kollagén termelés lelassulásával a bőr kevesebb vizet tartalmaz, megereszkedik és megjelennek az első ráncok.
A kollagén hiány következtében a bőr kapilláris szövetei megduzzadnak, ezzel megakadályozzák azt, hogy a bőr megtartsa a vizet és a tápanyagokat. Ezután lassan egyre több ránc jelenik meg az arcon, a szem körül, megnő a fertőzések és a különféle bőrelváltozások kialakulásának a kockázata. Változik a bőrszín, először halvány rózsaszínes foltok jelentkeznek a bőrön, majd
idővel ezek sötétednek. Mivel a bőr szerkezete már kevésbé egészséges, csökken az ellenálló képessége a baktériumok ellen, megnő a vírusok kialakulásának kockázata.

A táplálék kiegészítőként fogyasztott kollagén nagyban segíti a szövetek és a bőr megújulását, ezáltal lelassulnak az öregedési folyamatok.

A RAMISSIOnak egy hal kollagénjét sikerült tökéletesen kivonnia.  A piacin egyedülálló termék, amelyben a kollagén teljes mértékben a természetből fakad. Nagyon sok C-vitamin tartalom található benne, ami pedig segít a gyors beépülésben.
A kollagén támogatja a mozgásszervi funkciókat, kiegészíti a bőrelváltozások és bőrgyulladások során előforduló tünetek enyhítését, javítja bőrük minőségét, hogy újra fiatalságtól sugárzó legyen bőre. Javítsa egészségi állapotát és a közérzetét!

https://www.facebook.com/RamissioHU


Üzenet küldése
Telefonszám megmutatása

Média száma
1
Megtekintés
7994 / 102
Dátum
2015-07-22
Tartalom azonosító
10342
ED